2011.07.04.
16:32

Írta: miszterbenő

Hú de gecijóVOLT!


 

Elmentek ti a faszom hegyére bazdmeg. Hazajöttök és így írjátok, hogy hú de jó VOLT, meg hogy jövőre ugyanitt. LESZAROM BAZDMEG!

Szóval vannak azok a szánalmas gyökerek, akik minden lófaszt kiírnak a fészbukjukra. Igazából nem is kéne emiatt most itt sírnom, mert ugye normális ember az rákattint és letiltja a faszba, és többet nemlátja annak a vadnyomoréknak a bejegyzéseit. DE! Ami szerintem kurvára elszomorító, hogy az ismerőseimnek a 85-90%a ilyen  faszkalap. Mármint bevallom Én is teleszarom az üzenőfalamat, hogyha úgyvan és tényleg nagy királyság unalmadba végigtrollkodni minden ismerősödön de azért álljon már meg a menet. Most komolyan, kia  faszom rak ki ilyet?

A Szarvas Gábor úti lakótelep szomszédnak csapnivaló a 4. emeletről kiabáló anyukával, nagymamával, az udvaron bömbölő kisgyerekkel és a folyamatos fúrás, faragás, fűnyírással. Éljen, hogy süt a nap -.-

Annak ellenére, hogy az élet drága, még mindig nagyon népszerű.

Kaja előtt és után is alvás és pihenés. Babának érzem magam :D

A csokoládé jó mindenre: boldogságra, szomorúságra. Sosem elég belőle:)

De most komolyan ki a véreres faszt érdekel ez? De jó végülis leszarom, mert rajtam kívül mindig van 4-5 darab nolife fasztalicska aki be is lájkolja a hülyeségét. Mondjuk ezt az összeset egy "kurva-okos" nőszemélytől loptam ( cső dojcs :D )  .... De most komolyan, mi a ráknak teszel ki kibaszott coelho idézeteket, meg mi a faszomnak raksz ki ilyen folyamatos állapotjelentéseket. Mert bevagy baszva, leszarom jó. De most komolyan, ki a kurva anyádat érdekli, hogy a szomszédba ki ordít, meg esik-e az a szájbakúrt román eső. Nemérdekel senkit. Na meg vannak azok a teljesen selejtek - akiktől egy hajsználnyival térek ki jobbra, na mind1 - akik ugyanúgy felvannak háborodva, hogy televan az ismerősi gárda pöccsel. Erre fogják, és ugyanúgy jó troll módjára  elkezdenek faszságokat írogatni.

Nemkéne mindenkinek megosztani mindent....

Vannak olyan dolgok amiket mi leszarunk...

Na ilyenkor kéne a leszarom gomb...

Ilyenkor bazdmeg mit érzel? Értem Én, de leszarom, érted? Leszarom, tíltsd le és kész, mit játszod itt a terézanyát bazdmeg, hogyha teis ugyanolyan troll vagy? MI? Faszom.

Na mind1, alapvetően ott járok, hogy most hazajön a sok tetvedék a fesztiválról, és kötelező jellegűnek tartja kiírni a hülyeségét.

Jó VOLT...

A kurva anyád is jó VOLT, mikor lehánytam... érted? Mire vered magad? Hogy pendulumra dudorogtál 20 ezeré :D Nyomorék :D Inkább vettél volna rajta 3 kibaszott inget, mert úgy nézel ki mint a faszom szalmakalapban. Ja, hogy te ilyen kibaszott egyedi művész-alterarc vagy? HAHA lófaszt :D

 

Persze ez az egész iromány önmagam iróniája, mert sokkal nem különbözök ezektől a csicskáktól, és megközelítőleg 15 perce írom ezt a virtuális gyűlölködést. Biztos csak az eső miatt. Jah biztos.

Szólj hozzá!

Címkék: zene szar fesztivál volt fos faszok gyökerek faszbuk

A bejegyzés trackback címe:

https://sziamizu.blog.hu/api/trackback/id/tr993038779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása