2011.07.03.
12:43

Írta: miszterbenő

Hahota-vonat


 

Na ezen mondjuk besírtam ALMOST , amikor végigolvastam :D

http://www.fn.hu/kultura/20110702/vadulas_pulcsiban_pentek_volt/

De kiemelem a legjobb részeket:

A szaksajtó által kissé lenézően csak fitnessz-drum’n’bass-ként emlegetett Pendulum rajongóinak keménymagja már a Quimby alatt megkapaszkodott az első sorokban, hogy két órával később kellő alázattal őrjönghesse végig a tisztességes, de sok újat valóban nem mutató törteket és négynegyedeket.

 

Csak félig cserélődött le a közönség a fesztivál húzóneve, Moby kedvéért. A kopasz, amerikai, egyébként halálosan nyugodt és kedves elektropopzenész szerencsére nem lemezbemutatót tartott: bőven merített a régi, húsz éves (!) house-slágerekből is. Nem akart sem andalítani, sem depressziót gerjeszteni, sem megváltani a világot, még a szomorú számai is vadul szóltak és ez meg is látszott a buli után izzadtan, kikerekedett szemekkel szétszéledő közönségen.


 

 Sooeri és Poulek sem tudott mit kezdeni magával...

 

 

HAHAHA

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sziamizu.blog.hu/api/trackback/id/tr853034521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása