2011.07.02.
21:59

Írta: miszterbenő

BALATONSOUND - PORNÓ - SZESZ

Teljesen minden bajom van, mert tudnillik ma egész nap csak lógattam a herémet, és lófaszt nem csináltam.A kínok kezdődtek a délben való keléssel, majd 2 óra alatt sikerült megborotválkoznom meg lehugyo lezuhanyoznom, meg hasonlók. Na de nem az a lényeg, hanem, hogy teljesen le vagyok épülve a rákba. Ugyanis csütörtökön sikerült olyan földöntúli módon bebasznom megint ,  hogy jelen pillanatban komolyan úgy érzem magam mint akit seggbebaszott egy kisebb afrikai törzs... ( szarul )

De hát félre a tréfát és teljesen konkrét dolgokat kéne letisztáznom most magammal. Egyrészt hogy így most komolyan mi a lófaszt is keresek ezen a fesztiválon. Ugye természetesen a PINA, mint a négybetűs megváltás az annyira alap szituáció, hogy nyugodtan slisszanok el mellette. De persze ha már ekkora gané nagy pofám volt az előző posztban, hogy így meg úgy szar a VOLT - persze még mindig FOS - akkor megmutatom, hogy mire adok ki pénzt. Természetesen ha lehetne választásom - de nincs - akkor kurvára nem ide mennék. De mivel minden ismerősöm ide óhajtatik, menni és még úgy nagyábból ez az egyetlen olyan fesztivál itthon, ahol vannak értelmes türhető előadók. Így maradok a nyomorban, és zamárdiba kell letolnom a podámat. Persze tudom, hogy rothadjak meg, igen ÓÓ igen tudom.

Ide beakartam szúrni egy ilyen kalendáriummal megszerkezstett baszást de természetesen nem húzza össze a blogmsdasfljkdséaf FAK

Nah a másik-..

 

 

 

AH FASZOM NINCS KEDVEM IDE ÍRNI SEMMIT.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: shit

A bejegyzés trackback címe:

https://sziamizu.blog.hu/api/trackback/id/tr263033512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása